اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد

تاکید عربستان بر حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطین

وزارت خارجه عربستان سخنان جنجالی دونالد ترامپ درباره عدم حمایت ریاض از تشکیل کشور مستقل فلسطین را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 05
کد خبر: ۲۷۰۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، پس از اظهارات جنجالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر پاکسازی قومی فلسطینیان از غزه و نیز عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو که در آن بر عدم تعهد عربستان به تشکیل کشور مستقل فلسطین اشاره شده بود، مقامات سعودی به این مسئله واکنش نشان دادند.

 

بر این اساس، وزارت خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای بر تعهد ریاض بر تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.

 

در این بیانیه آمده است: ریاض بارها تاکید کرده است موضع این کشور در مورد تشکیل کشور مستقل فلسطین، مستحکم، استوار و تزلزل ناپذیر است.

 

در این راستا محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی موضع پادشاهی را به صراحت و به گونه‌ای تشریح کرده است که تحت هیچ شرایطی اجازه تفسیرهای دیگر را نمی‌دهد.

 

این بیانیه تاکید دارد: ما بر رد هر طرحی که در آن فلسطینیان از خانه و کاشانه خود آواره شوند، پافشاری داریم.

 

ریاض همچنین هر گونه اقدامی را که منجر به نقض حقوق مردم فلسطین، چه از طریق شهرک سازی، الحاق ارضی و یا آوارگی شود، رد می‌کند.

 

این بیانیه در پایان تصریح دارد: ریاض تأیید می‌کند موضع قاطعش مشمول مذاکره نیست و صلح بدون احقاق حقوق فلسطینیان محقق نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار